Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام محمدرضا زائری می‌گوید که از ماه‌های گذشته تحت فشار قرار گرفته و برای او محدودیت‌هایی را اعمال کرده‌اند.

به گزارش ایلنا، حجت الاسلام محمدرضا زائری طی یادداشتی در واکنش به خبر ممنوع المنبر شدنش نوشت:

در طول ماه‌های گذشته بارها افرادی از من پرسیده‌اند که آیا به خاطر حرف‌هایت تحت فشار قرار نمی‌گیری؟ و من سکوت را ترجیح داده‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگفته‌ام که چگونه سال گذشته نشریه‌مان بی‌صدا تعطیل شده، نگفته‌ام که ماه‌های اخیر در یک مؤسسه فرهنگی مشغول بوده‌ام و به شکل غیرمستقیم عذرم را خواسته‌اند، نگفته‌ام که دستور رسیده کتابخانه تخصصی امام حسین و عاشورا را تخلیه کنیم! سکوت را ترجیح داده‌ام تا بهانه دست کسی ندهم و حتی به همین اندازه باعث تضعیف نظام نباشم.

حالا کار به جایی رسیده که در آستانه ماه محرم، جلوی سخنرانی دینی و منبر مذهبی‌ام را گرفته‌اند و هرچه فکر می‌کنم ادامه این سکوت و تحمل را روا نمی‌بینم.

صبح مسؤولان هیأت‌هایی که در دهه اول محرم قرار بود بروم تماس گرفتند و گفتند که تحت فشار هستند برای لغو سخنرانی‌های من! بعداز ظهر تهیه‌کننده برنامه تلویزیون زنگ زد و با ناراحتی گفت ضبط برنامه شما را لغو کرده‌اند! عصر هم مسؤول هیأتی که دهه دوم قول داده بودم تماس گرفت و عذرخواهی و اظهار ناراحتی!

در همه این سالها از جمهوری اسلامی دفاع کرده‌ام و در مقابل همه پرسش‌های تلخ و نقدهای تند گفته‌ام که مشکل از رفتارهایی فردی است اما می‌بینم همین افراد، یکی یکی آن قدر حجم رفتارهای فردی‌شان زیاد شده که دیگر جایی برای دفاع باقی نمی‌گذارد!

چهل سال قبل قرار بود احسان طبری و آریانپور بیایند و در دانشکده الهیات مارکسیسم را تدریس کنند و اکنون در چهلمین سالگرد انقلاب من از روضه‌خوانی و منبر امام حسین منع می‌شوم!

دلیل چیست؟ اینکه در سالهای قبل گفته‌ام گرچه حجاب ضروری دین و واجب شرعی است، اما حجاب اجباری در دین نیامده و جالب اینکه به خوبی می‌دانند بعد از آن تذکر دیگر به قناعت شرعی در این باره چیزی نگفته و ننوشته‌ام.

خودشان مکالمات مرا شنود می‌کنند و از همه چیزم خبر دارند و به خوبی می‌دانند که فعالیت سیاسی نمی‌کنم، اهل هیچ حزب و جریانی نیستم و با مخالفان نظام رابطه‌ای ندارم. از همه چیزم خبر دارند و می‌دانند آنچه در خصوصی‌ترین جلسات می‌گویم با آنچه در فضای مجازی می‌نویسم یکی است!

تا امروز به مزاح می‌گفتیم آزادی بیان هست اما آزادی پس از بیان...، امروز ظاهراً دوستان به همان آزادی بیان هم قائل نیستند!

آیا همین آدم اگر دزدی و اختلاس می‌کرد طوری نبود؟ یا اگر مشغول خرید و فروش سکه، صادرات نفت یا واردات خودرو بود اشکالی نداشت؟

همچنان با سخت جانی و امیدواری ایستاده‌ایم و همچنان با دلخوشی و پایمردی مقاومت می‌کنیم، اما نمی‌دانیم این امیدواری و دلخوشی تا کجا دوام خواهد آورد؟

امیدوارم خداوند در این آزمونهای سخت‌تر به لطف خویش و با مدد سالار شهیدان دستگیری کند و با دعای شهدای سرافراز از لغزش و جدایی مصون و محفوظمان بدارد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: زائری ممنوع المنبر حجاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۶۵۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت‌ها در دل تحریم به دست آمده است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین زاده ظهر سه شنبه در مراسم رونمایی کتاب «مشهد در روزگار انقلاب» که در شرکت برق منطقه‌ای خراسان برگزار شد، اظهار کرد: کتاب «مشهد در روزگار انقلاب» روایت حماسه مردم مشهد در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی با اشاره به اینکه حماسه‌های انقلاب در کشور بسیار است که با چند کتاب نمی‌توان بیان کرد، افزود: یک فریم عکس ماجرا و داستانی دارد و در کنار مستندها و کتاب‌ها عکس‌ها نیز روایتگری می‌کنند.

وی به جایگاه عکاسی در ثبت خاطرات اشاره کرد و گفت: عکاسی در بحران سختی‌های کار خود را دارد؛ برخی شغل‌ها با اتفاقات نا به هنگام روبرو نیستند؛ اما عکاسی در جنگ دشوار است.

حسین زاده ابراز کرد: عکس بسیاری از دوران انقلاب نداریم، اما همین تعداد که به یادگار مانده است سندی بر حقانیت ملت ایران است. ثبت واقعه تاریخی مجاهدت عظیم می‌طلبد و بسیاری عکاسان در این مسیر رنج‌های بسیار متحمل و جانباز شدند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی با خاطر نشان کردن اینکه روایت پیشرفت در امتداد روایت حماسه در جریان است، افزود: بعد انقلاب، شاهد موفقیت‌هایی ایران در رشته‌های علمی، پزشکی و نظامی هستیم که در دوره سخت‌ترین تحریم‌ها حاصل شده است.

وی با بیان اینکه کشور در دل تحریم نیاز به روایت دارد، افزود: این نشست در راستای تجلیل از تلاش‌های اوحدی و راویان حماسه کشور برگزار شده است و امثال اوحدی ها با عکس، مستند و تاریخ نگاری پیشرفت‌ها را روایت می‌کنند. جوانانی که در دوره فرهنگ و هنر تلاش می‌کنند باید از بزرگان این عرصه الگو بگیرند و فرایندهای آنان را تکمیل کنند.

حسین زاده اظهار کرد: اوحدی را نباید منحصر به انقلاب کنیم؛ چرا که برای شهر مشهد بسیار زحمت کشید. او رویداد ورزشی بسیاری را ثبت کرد و در عکاسی جشن و آئین‌های مذهبی شرکت می‌کرد و دلبستگی به اهل بیت (ع) پای او را به مراسم باز می‌کرد.

کد خبر 6099610

دیگر خبرها

  • حضور ۵ هزار نفری کرمانشاهیان در مراسم سالگرد ارتحال امام(ره)
  • ۳ هزار زنجانی به مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)اعزام می شوند
  • ۳ هزار زنجانی به مراسم سالگرد امام راحل اعزام می شوند
  • موفقیت‌ها در دل تحریم به دست آمده است
  • اعتراض برخی از اعضای رزما به ائتلاف با امنا
  • ۴ هزار کردستانی به مراسم سالگرد ارتحال امام راحل اعزام می‌شوند
  • حجاب برای حفظ مقام و جایگاه زن است
  • زائری از پرو
  • دروغ عجیب و شاخدار مهناز افشار در گفتگو با دویچه وله فارسی
  • آغاز ساخت المان مزار شهید مدافع وطن احسان بابایی